One day

Bästa filmen!

Höstlov '11

Lovet är slut och skolan har börjat. Slutspörten nu, innan julen som jag längtar så till. På tvärbanan idag sa Carl att det bara är 5 veckor kvar till lovet och det är ju sant. Jag blev helt bestört. Det var bra att boysen hann till tuben idag för annars hade jag fått vänta på tvären själv. Nu hade jag Adam och Calle, det var ju bra!
.
Annars då? Jag mår comme ci, comme ca, hostig och trött. Inatt fick mitt hjärta spader och idag fick mitt huvud klöver (jag fick världens yrsel), inte så kul. Vi satt på min favoritplats (utanför biblioteket) och spelade kort när vi inte hade svenska. En del av våra exlärare såg oss, vår exengelskalärare skrattade åt mig när jag var i extas för att jag vann, hehe. Och jag har kommit över alla våra exlärare, ok? Jag vill inte alls ha tillbaka dem, inte alls. När jag kom hem badade jag blodbad (klockrent Lina) Alltså jag började blöda näsblod medan jag badade. Bra mår jag alltså inte, så jag skippade träningen och har gjort matte och suttit och inte gjort ngnting.
.
Igår såg jag One Day, den var superb. Se den!!
.
Lovet alltså...
.
Första helgen åkte jag till Lagnövallen på gympaläger i tre dagar. Kom hem på måndagkvällen. Det var nostalgi, för jag var där när jag var liten och det var kul att återuppleva gamla minnen. Mysigt! Det bästa var att på söndagkvällen var alla gymnaster så trötta så de slutade köra och då passade jag på att ta trampetten och köra massa överslag. Så himla härligt!! Vi hade även halloweenfest på lördagen och tjejerna var så söta i sina utklädningskläder!
.
På tisdagen kom mina snyggingar till smålandsvänner till oss och skulle se Rihanna. i har lite oroliga för att hon skulle ställa in, men hon körde, vilket var tur! Jag, Sebbe och Emelie sjöng och dansade för fulla muggar medan Mattias mest stod och kollade på sin iPhone, det kändes lite tråkigt... Innan Rihanna var vi på stan och letade efter någonstans att äta, vi bestämde oss till slut för Jensens Bofhus, men då var såklart kön tre mil lång. Så vi åkte ifrån restaurangen vid centralden till den på rådmansgatan ist, där var det mindre kö. Det roligaste var att man kunde tävla genom att skicka ett sms till restaurangen och man kunde vinna en våffla. Så jag, Sebbe och Mattias skickade och ingen vann. Emelie ba: varför gör ni det där, va onödigt! Men vi tvingade henne och då gjorde hon också det. Och gissa vad? Hon vann! Haha, så vi delade på den, helt ok faktiskt! Sen ville Sebbe köpa sin addiction, Vanilj kaffelatte från espresso house... Den var faktiskt god!
.
På onsdagen åkte mina underbara lantisar hem och jag och mattias hämtade viktor, sen gick vi på Tintin (bio) i sickla. Vi såg den i 3D, coolish! Den var väldigt bra, men kanske lite överskattad.
.
På Torsdagen träffade jag min kompis Emma, hon bor ju i London nu (snart ska jag diit!) men var hemma under lovet. Vi fikade och pratade om allt möjligt. Typ Hungerspelen som vi båda är förälskade i.
.
När jag kom hem vid 1 fick jag panik för att jag insåg att jag är borta dagen då vi ska göra matteprov, sen åkte jag till gullmarsplan där jag och mina vänner skulle bowla. Jag kom i vanlig ordning sist, men frågar ni nu så var det väldigt kul ändå. Om ni hade frågat dirrekt efter hade nog svaret varit annorlunda.
.
Efter det åt vi sushi och sen åkte vi till mig och spelade kort och Cluedo. Älskar att spela spel alltså! Vi körde poker med mat som insatser, typ ostbågar, salta pinnar, baby bell, morötter och harbajs. Episkt.
.
Sen satte jag, Josse, Lina och Hanna på filmer medan Alexandra somnade i mitt rum. Vi var vakna hela natten och fortsatte med spelen runt sju. Vid 12 gick vi och jag tog en buss ut till landet där jag somnade dirrekt. Sen var jag på landet resten av helgen. Vi hade gäster i lördags, det var kul, för de vuxna satt och hade nostalgi och ålderkriser när vi lyssnade på musik. Jag lärde dem att lyssna på Muse.
.
Igår kom vi hem och då såg jag och mamma på One day, som sagt, klockan 21.30 (sent) i sickla förstås! Vi var nästan ensamma i salongen.
Sha sha bloggen!

Trött som...

I torsdags "sov" mina vänner över hos mig. Josse, Hanna, Lina och jag var uppe hela natten och kollade på film och spelade kort. Det var kul, men man blev liite trött! Igår kom jag ut till landet med tio över ett färjan och jag somnade i m och ps säng typ halv två. Sen vaknade jag vid sex. Dagen var knasig! Olle åkte ut från idol och det var ganska bra. Moa var episk. Sen somnade jag och sov till halv tio. Imorn ska jag se en dag, den kommer nog att vara bra. Vi hörs!

Mina snyggaste vänner!


RSS 2.0