I Gbg regn

Som utlovat ska jag nu blogga om min spa-weekend med mamma!
.
I fredags flög vi ifrån ett blivande sommar-stockholm mot ett regnigt Göteborg. Planet lyfte 20.25 och det tog ca 55 minuter. Det gick väldigt fort och Norwegian var det bästa flygbolag jag åkt med. Synd bara att min pilotvän inte kunde flyga oss... I alla fall; När vi kom fram till Gbg hämtade vi ut vår hyrbil. En Volkswagen Golf, miljöbil- bra va??
.
Vi körde fel x antal gånger, men efter en lång industiväg och byggnadsplats var vi till slut framme vid Best Western Arken Hotell & Art Garden Spa (långt namn!!) Och där checkade vi in och gick till vårt rum. Det var inte så stort och inget speciellt, men det gjorde ingenting, vi skulle ju ändå inte vara där!
.
Vi somnade på 3 sekunder, särskilt jag, jag hade ju typ feber och mådde inte alls bra. På lördagmorgonen mådde jag bättre och jag längtade efter det bästa jag vet: Hotellfrukost! Det fanns massor med gott, typ superfärska mackor, äggröra, bacon, pannkakor, Juice, te, flingor, croissanter osv osv osv!! Mums!
.
Jag och mamma chockerade alla genom att sätta oss utomhus (himlen var mörk som natten. Typ...). Lite galet, men jag är glad att vi gjorde det, för det började spöregna (vi satt under tak) och plötsligt blinkade det till. Blixtar! Fantastiskt!! Det var som disco på himlen och vi satt kvar ett bra tag och pratade och bara tittade. Eventually gick vi därifrån, med tjocka magar, och upp till vårt rum där vi hämtade badkläder etc. Efter det fortsatte vi ner till Spaet. Där blev vi välkomnade och åtsagda att tvaga oss (skrubba oss), så det gjorde vi, skrubbet luktade väldigt gott!
.
Därefter fick vi gå in till spaavdelningen. Det var otroligt. Det fanns hur mycket underbart som helst. Allt var uppdelat i årstider och i element.
.
Höst var en lounge med fotöljer och soffor runt en brasa med utsikt över havet. Vår var en lounge en våning upp där det även fanns en frukt- och tebuffé. Utsikten var fantastisk. Sommar var ett ljusterapirum. Ett rum som var så ljust och vitt att jag tappade hakan. Man skulle sitta där i upp till en timme för att "få tillbaka energin". Vinter var motsatsen. Ett mörkerterapirum. Ett rum med svaga lampor med ett behagligt dämpat ljus. 8 vattensängar fanns sär man skulle ligga i minst 20 minuter för att hinna ifatt sig själv. Det var mitt favoritrum. Otroligt skönt. Sängarna var varma och väldigt sköna, jag somnade flera gånger. Jag ömsom sov och ömson tänkte på alla bra saker i mitt liv. Jag uppskattade allt i mitt liv som jag borde uppskatta hela tiden. Medan jag låg där och tänkte insåg jag att det var väldigt mycket. Jag är så tacksam för allt jag har och framförallt vem jag är.
.
Elementen fanns alltså också representerade.
.
Jord var ett "aktivitetsrum" där jag aldrig var, där man körde typ Yoga och liknande. Luft hittade jag aldrig, men jag gissar på att det var det som fanns utomhus. En pool (som var ganska liten, men var väldigt härlig på grund av läget) med utsikt mot vattnet, några hängmattor (som var ganska osköna, gjorda av typ trä, flätade) och två coola bastuar. En med kallt vatten som täckte det mesta av golvet, skönt att ha fötterna i! Båda hade en vägg som bestod helt av glas, utsikt mot vattnet här med.
.
Vatten var en våning upp, inomhus, och bestod av en varm källa. En väldigt grund pool (ca 0,5 meter), med hett vatten. Den var nästan det bästa också. Var man lite frusen var det bara att gå i vattnet och ligga där en liten stund. Det var ungefär som ett stort badkar hemma. Vacker utsikt var det också och på kcällen syntes lampan i poolen extra bra också. En röd. Så vackert.
.
Eld var... just det, Bastuar!! Alla bastuar doftade något, en sak som jag aldrig varit med om, men det var väldigt häftigt. En torrbastu luktade Kanel (fast snarare nejlikor, tkr jag), en annan luktade Lavendel (fast den var inte så varm, men av någon anledning blev man svettig ändå, konstigt! Kanske fuktigt?). Ångbastun luktade citron, den var fantastisk, det var så varmt och helt ångigt, man blev genomblöt. Jag var lite klantig och satte handen ovanför röret där ångan blåstes ut, det var gaaaanska varmt. Jag brände bort fingrarna. Det värsta var att jag precis hade varnat mamma för att göra det. Och sen gjorde jag det. Bra Sofia, bra.
.
Den sista bastun var en ovanlig sådan. En isbastu. Tyvärr kunde man inte sitta i den, det var bara ett ca 2 kv.meter stort rum med en stor ishög som täckde det mesta av golvet. Den doftade Eucalyptus. Jag gick in dit iblad och tog några djupa andetag. Det var väldigt uppfriskande. En annan kall sak var en isvak! En ca 2 kubikmeter stor "pool" med typ 1-6 grader kallt vatten. Hemskt. Ändå badade jag där minst 6 gånger. Eller... Bada är kanske att ta i. Doppade mig är ett bättre uttryck. Sen gick jag snabbt in i bastun eller Jacuzzin (eller Jacuuuuuzin som Maria Montazami säger) som fanns. Mamma badede också, starkt av henne, som knappt vågar bada på sommaren i 20 grader varmt vatten. Det var nog för att jag sa att jag inte trodde att hon skulle klara det. Jacuzzin var väldigt varm, särskilt efter isbadet, och hade ett fint läge. Precis vid glasväggen. I eldrummet fanns det också en hel del liggfotöljer, det var väldigt avkopplande att ligga i dem.
.
Klockan 14.20 kom pricken över i:et. Massage. Jag fick för första gången i mitt liv massage, helkroppsmassage. Det var fantastiskt skönt. Massören hette Jennifer och hon var väldigt duktig. Jag valde massagesmöret Flora. Efteråt var jag en geléhög. Fullkomligt avslappnad.
.
På eftermiddagen/kvällen åkte vi och handlade på ica i Torslanda och sen åt vi räkmacka på restaurangen. Så himla gott! Men jag var dessvärre ganska mätt innan... Men jag åt så mycket som möjligt, haha!
.
Efter ett snabbt besök på spaet igen gick vi upp på rummet och såg lite på Arn, innan vi stupade i sängen igen. Söndag och frukost inne. Spa till klockan 14.00, med fullspäckat schema (var tvugna att "säga hejdå" till allt) och sedan in till Avenyyn. Hittade en parkeringsplats för 2 kr i timmen (mamma var stolt) och gå längs Gbgs största gata till Nordstan där vi shoppade i några timmar, innan vi tog en yoghurtglass och en latte på 711 och lämnade den vackraste staden igen. Till flygplatsen och äta mer räkmacka innan vi gick in i avgångshallen och satt där från ca 19 till 21.05 då flyget gick. Hemresan gick fantastiskt, jag var knappt rätt alls. Jag blev av med min "3-knackstvångstanke" och jag kom på mig själv igår med att titta upp på ett flygplan och önska att jag var på det.
.
Det bästa med helgen var nog ändå att få vara tillsammans med mamma. Vi pratade och skrattade åt allt och inget. Jag älskar verkligen att vi gör sånt här, hon är världens bästa. Förra året åkte vi till Paris. Var blir det nästa år?
Den här bliden är nog den bästa jag någonsin tagit. Det tog jag när jag ramlade. Ett riktigt mästerverk, måste jag säga.
Isvak! Låt inte skenet bedra, det var kallt!
Fotbad!
Isbastu!

Tv-kväll

Tv-kväll ikväll! House nu och Filip och Fredrik klockan 22.00. Tur att jag inte har så många läxor, haha!
.
House är så himla bra! Han och Cuddy har blivit ihop, så gulligt.
.
I fredags flög jag ju till Gbg och spenderade helgen där tillsammans med mamma. I söndagskväll kom jag hem och igår var jag hemma hos Hanna och pluggade matte. Så jag hann inte skriva innan. Imorn ska jag skriva om helgen. Men nu: tillbaks till House!
<3

Hemskt

God dag - god. Jag mår hemskt, ont i huvudet, snuvig, trött osv...
.
Och om några timmar åker jag till Göteborg. Det blir nog inte kul att flyga med förkylning. Men förhoppningsvis blir det bra i Gbg. Det kanske är bra att gå på spa och vila upp sig, eller vad tror ni?
.
Jag tror inte att jag kommer att blogga i helgen. FLyget går idag runt 20.30, det tar 55 minuter. Vi åker hem på söndag kväll, så vi får se hur det blir. Annars hörs vi på måndag! Ha en supertrevlig helg!

Break of dawn

Heeeej! Godkväll på er, vet ni vad jag har gjort idag? Varit på Grönan och sett Eric Saade! Coolt va??!
.
Först var vi i skolan och sen åkte vi hem innan vi träffades halv 7 i slussen (vi=Hanna, Lina och jag). Där tog vi färjan och sen gick vi och satte oss på en bänk. Vi var ju så tidiga. Saade var väldigt bra, men jag störde mig på en av dansarna som var en tjej, och hon hade nästan inga kläder. Det var ganska opassande och förstörde faktiskt lite av showen.
.
Efter Eric så tänkte vi ta färjan, men den var full, så vi gick upp till spårvagnen. Det var en gammal spårvagn och det var en konduktör med väldigt rolig röst på. Han hade exeptionellt bra hörsel. Han hörde allt jag sa, typ "22 personer, eller hur att det bara är 22 personer här" Han bara "Det är nog inte 22 personer här" och så började han räkna alla. Lite knasig var han. Och hans röst hördes genom märg och ben. Jag sa också typ "haha, oj det var visst nödstopp" på skämt, och han kollade på mig väldigt konstigt. Udda människa, men gav oss några skratt.
.
Sen hade vi självklart tur och missade tunnelbanan från östermalmstorg och fick vänta på nästa. När vi kom till slussen tog jag en buss som inte stannade där jag skulle av, men busschauffören var snäll och gjorde det ändå. Tur, annars hade jag hamnat i Nacka!
.
Lite bilder:
.
Och en film!

Spa

I helgen drar jag till min favoritstad Gbg med mammsen! Ska bli underbart. Vi ska bo på hotell två nätter, ett spahotell, så det blir bastuar och behandlingar för hela slanten. Ska bli obeskrivligt underbart. Hotellet vi ska bo på heter Best Western; Art Garden Spa.
Det enda problemet är att jag måste flyga. Flygbiljetter kostade mindre än hälften av vad tågbiljetterna gjorde. Galet. Så vi valde att flyga. Med Norwegian Air. På kvällen. Det ska förhoppningsvis gå bra.
.
När vi väl är framme blir det iallafall bra!

Hells Kitchen

Gordon Ramsay måste vara den underbaraste kocken som finns. Han är fantastisk. Om ni inte sett Hells Kitchen borde ni göra det. Han är liksom ett helgon inom köket. Det är dubbelavsnitt på 3an just nu! Kolla allihop!!
Så cool!

Filip och Fredrik

Klockrena

Nytt utan dialekt

Tjena tjena!!
.
Sitter och dricker juice (läs: saknar Lea). Väldigt intressant! Det är paus i True talent nu, jag började precis kolla. Perfekt timing... Ser ni på det?
.
Idag körde skolan igång på riktigt, med Samhällskunskap som första lektion. Det var ganska kul, det bästa är att vi har en så lite grupp, bara 14 personer! Läraren verkar också ganska bra. Vi fick mest leka lekar och lära känna varann bättre idag.
.
Första fysiklektionen i gymnasiet ngnsin följde, och läraren där var också bra! Vi fick göra ett test, liite jobbigt. Sen var det engelska med ännu en ny lärare, Måne Beate (jobbigt att ropa båda namnen när man vill ha hjälp), hon var också superb. Hos samtliga saknar jag bara den göteborska dialekten...
.
Efter skolan åkte jag, Alexandra, Hanna, Lina, Josephine och Sarah till Åkeshov och badade, jag var duktig och gjorde volt från trampolinen! Det gjorde Hanna med, hennes var nog snyggare. Jag och Lina simmade Budda-sim hela längan, det var jobbigt i armarna (för de som inte vet, så är Budda-sim när man har benen i kors och bara simmar med armarna.
.
Jag var tvungen att gå tidigare än de andra, pga jag skulle hinna hem innan gympan. Men det var väldigt kul tiden det varade, haha! Gympan ikväll gick väldigt bra, de var så himla duktiga idag!
.
Imorn blir det sovmorgon, skönt!
Vi hörs!

Victoria och Daniel

Jag läste idag om accesskort eftersom jag ska ladda på ett imorn tänkte jag. Och då såg jag att det (iallafall förra året) fanns ett kort med Victoria och Daniel. Det skulle jag vilja ha!! Men jag tror inte att det finns kvar, typiskt!!
.
Appropå det så pratade jag med min idrottslärare idag, och gissa vem han är bästis med!! Daniel. Prins Daniel!
.
Så jäkla coolt, jag blev helt mållös. Han har träffat Victoria massa gånger också, jag vill också! Så coolt.
.
Så, nu har jag lättat mitt hjärta.
De är så söta! Och hon är ju gravid nu, jaaa!!

POP rocket

I lördags var jag alltså på landet och hade kräftskiva med Sofia och Filip. Det var väldigt kul, trots att Sofia var trött, haha!
.
Vi fick äta mycket kräftor. Typ 10 stycken, och massa västerbottenpaj med/utan kantareller och mitt fina hembakade bröd. Jag börjar bli en duktig bagare! Det var iallafall väldigt trevligt. De gick hem runt 12 och jag somnade vid 1, sen sov jag till 11. Det var ca det längsta jag sovit på hela lovet!! Dumt av mig, jag kunde inte sova igår.
.
Jag åkte hem från landet 13 igår och sen träffade jag Emma, hon ska åka iväg till London och studera i ett år, jättekul för henne! Men jag kommer att sakna henne<3 Men vi ska åka och hälsa på henne, någon gång i december.
.
Det var kul att träffa henne, vi fikade på espresso house, och pratade om allt möjligt. Jag fick även reda på vad man kan använda sitt csn-kort till, hehe!
.
Ha en fortsatt bra kväll!
Ps. Glöm inte Fredrik och Filip idag 22.00!

Tattoo

De är helt fantastiska

Back to reality

Idag var första skoldagen. Tillbaka till verkligheten. Skönt, om ni frågar mig. Om ni frågar mig om några veckor tar jag tillbaka det.
.
Vi började 9.00 i aulan, blah blah blah, och sen gick vi till det klassrum vi var första dagen förra året med, D206. Där fick vi papper och de lyckligt lottade fick sl-kort. Sen var det en 4 timmar lång rast. Jiiihu.
.
Vi skulle ha idrott som den enda lektionen, så det var ju värt. Men vi hade kul ändå. 4 nya hade börjat i våran klass. Så idag säger jag särskilt välkommen till Olivia och Fanny, som jag pratade mest med. Kul med lite nya ansikten också!
.
Just nu känner jag mig lite nere. Jag tänkte göra en lista med positiva/negativa saker så kanske jag blir gladare.
.
Negativa
  • Jag får inte ha den bästa läraren i hela världen i något ämne. Kanske aldrig mer.
  • Jag ska flyga på fredag.
  • Jag är trött
  • Jag har tråkigt hemma
Positiva
  • Skolan har börjat
  • Jag fick sl-kort
  • Jag är taggad för en ny termin
  • Jag ska ha Samhällskunskap imorn
  • Jag har tränat idag
  • Jag är fett snygg i håret
  • Mina naglar är fina och långa
  • Jag har uppnått mitt mål- att ha över 10 000 kr på banken (13000!!)
  • Jag har ett bra schema
  • Jag har fantastiska vänner
  • Jag fick se min favoritlärare idag i skolan
  • Jag ska på spa i helgen
  • Mina vänner säger att jag är en bra talare
  • Det är Fredrik och Filip idag på tv!!
Så, nu känns det bättre. JAg måste göra listor like this ibland. För varje negativ tanke ska man tänka minst 3 positiva. Det jobbar jag mot.
.
Vi hörs!

Kräftor

Jag är ute på landet nu, vilket betyder att jag bloggar ifrån iPhonen. Det som är jobbigt är att man inte kan skriva direkt på blogg.se, utan man måste först skriva en anteckning som man sedan klistrar in, osv... Jobbigt!
.
Iallafall, ikväll kommer våra vänner Sofia och Filip och deras föräldrar hit. Vi ska ha kräftskiva, så innan det ska jag baka bröd och fixa lite här hemma med familjen. Tyvärr regnar det som jag vet inte vad! Men jag vet att det kommer att bli kul ändå. Vi har alltid fantastiskt roligt tillsammans!
.
Igår var vi hos våra andra kompisar här på tynningö, vi har aldrig varit hos dem förut. De bodde väldigt fint och utsikten var helt otrolig, jag vill ha deras veranda!! Det var väldigt trevligt, det enda dåliga var att vi cyklade dit (väldigt jobbigt att cykla i uppförsbackar med Viktor på cykeln, förövrigt) och när vi skulle cykla hem vid 23.30 var det kolsvart och regnade som bara den. Som tur var fick vi skjuts hem. Men cyklarna står kvar, så vi  ska åka och hämta dem nu!
.
Vi hörs!

Sucker Punch

Sucker punch var filmen jag såg igår och den var helt fantastisk. Jag älskar den.
.
Den handlar om en tjej som av sin styvfar blir placerad på ett mentalsjukhus efter att hennes mor har dött. Hennes syster blev också mördad så det fanns ingen som kunde berätta sanningen om den hemska styvfadern. Han pratar med ledaren, Blue, för mentalsjukhuset och betalar honom bra för att hon ska bli lobotomerad 5 dagar senare. Hon börjar direkt att tänka på sätt att undvika detta öde och fly. Hon märker att när en viss musik spelas kommer hon in i en fantasivärld och där kan hon hitta 5 objekt som hjälper henne fly. Hon får med sig 4 andra tjejer ifrån stället där hon är på och tillsammans måste de hitta allt utan att bli upptäckta av den hemska Blue. Innan de 5 dagarna är slut...

Sommar med Ernst

Woho, det börjar gå upp med läsare igen! Bra där.
.
Och god morgon förresten!
.
Igår hade jag först gympa, som i tisdags och onsdags, och resten av dagen var jag bara hemma, tog det lungt och spelade Plants vs. Zombies med Viktor. Ganska skönt att ha sånna dagar också.
.
På kvällen följde jag med mamma och handlade i Nacka (efter jag hade sett House 1a avsnittet på s7!!) , jag gillar att vara med när hon handlar, då får man ju välja vad som ska köpas! Jag la i massor med frukt, både fryst (till smoothie) och färsk. Ni skulle sett Ica maxis fruktavdelning!!
.
På Ica maxi har de nästan allt. Massor med bra filmer. Så jag köpte en film som heter Sucker Punch. Jag och Mattias såg den igår. Den var hur bra som helst! Ni måste se den.
.
När vi kom hem från Ica satt pappa och Viktor och tittade på "Sommar med Ernst", jag kom genast att tänka på Emelie. Jag saknar henne! Hon är i Grekland nu och hon älskar Ernst. Han skulle ha kräftskiva, det ska vi också ha, imorn!
.
Idag ska vi ut till Tynningö, men jag tänkte kanske ta med datorn, eller blogga från mobilen.
Vi hörs senare!

Sommar del 3

Okej, bara att ta tag i det nu då, innan tiden helt tar slut. Sista sommar-inlägget.
.
Den 30 juli åkte jag och min familj ifrån Hasselö och styrde kosan mot Göteborg. Det tog ett tag och när vi var framme checkade vi in på hotellet innan vi gick ut på stan. Då ringde jag Johan, han bor ju där och det kändes dumt att inte träffas när vi ändå var där! Så han tog bussen in till Avenyn där vi strosade runt. Hittade världens koolaste affär, en Fred Perry affär!! Där jag köpte en tröja till mig och snygga rosa strumpor till Sebbe, haha!
.
Med Johan som guide vandrade vi hela Avenyyyyn och kom fram till ett stort Pariserhjul, vi kan kalla det Göteborgeye. Där svalde jag min höjdrädsla och följde med upp i himlen. Appropå Himlen så var det dit vi gick eftger vi sagt hejdå till Johan (vi var på världens största godisaffär innan också!)
.
För er som inte vet det är Heaven 23 en restaurant som ligger högst upp i det västra tornet i Gothia Towers. De har världens godaste och största räkmacka! Det var det godaste jag någonsin ätit!! Baby Passion var ett riktigt löjligt namn på en riktigt god drink som jag drack.
.
På hotellet badade vi i Jacuzzin, gymmade och bastade. Rummen var väldigt fina men det bästa var utsikten, den var fantastisk. Vi bodde på Scandic Opalen. Rekommenderas!! Särskilt efter en sommar i skärgården där man sover på ett loft...
.
Den 31 klockan 8 (!) gick färjan till Danmark. Jippie, gå upp klockan 6! Och tre timmar senare landade vi på Jylland och där fortsatte resan till Legoland i Billund. Ca 4 timmar senare var vi framme och checkade in på nästa hotell. Hotell Svanen. Det var också ett väldigt fint hotell, trots att sängen var riktigt illa. Aj min kropp säger jag bara.
.
Sen var vi på Legoland i två dagar, och om det är det inte så mycket att berätta. Det är något man måste uppleva själv. Det är verklikgen fantastiskt där. Emellertid var det väldigt långa köer på de flesta sakerna, iallafall andra dagen, då vädret var felfritt. Inte ett moln på himlen. Första dagen var det lagom bra väder först, sen kom världens regnskur då vi åkte Draken, behöver jag säga att vi blev dyngsura? Och sen var vi tvugna att springa genom hela Legoland till restauranten, då blev vi ännu blötare. Jag var inte torr någonstans!! Hehe. Buffen var underbar, särskilt Lego-pommes fritesen! Och ta-själv mjukglass! Fantastiskt!! Fast jag ska nog inte bli mjukglass-gubbe...
.
Den 2a sa vi hejdå till Legoland och Billund och körde mot Tyskland för en snabb alkohol-shopping. På Scandinavian Park där bilen blev rejält baktung. Sedan vände vi och fortsatte genom hela Danmark till det finaste hotell jag någonsin bott på (fast det i Paris ligger på samma plats, mest pga utsikten). Över alla broar och en fullständig tur genom Danmark.
.
Efter Öresundsbron kommer Malmö, för er som inte vet det, och där- på Radison Blu tillbringade vi natten. Rummet var fullkomligt faaantastiskt och att sova i sängen var som att sova på ett moln. På kvällen åt vi på Jensens Bofhus. Väldigt gott, som vanligt!
.
Den 3e åkte vi från Malmö till Kristianstad där vi mötte upp Josephines familj och lämnade hennes glömda kamera över en åhus-glass. Så himla gott!
.
På kvällen den 3e var vi till slut framme på Hasselö igen. Den 4e jobbade jag på Rågö, samma sak 5e och 6e. Dne 7e satte vi oss i bilen igen och styrde den här gången mot Stockholm.
.
Den här sommaren har jag åkt bil i minst 30 timmar, mer än ett dygn alltså. Jag avstår gärna bilresor ett tag framöver.
.
Göteborg, Scandic Opalen
Utsikten i Göteborg
Danmark, Hotell Svanen
Leeeegoland!!
Malmö, Hotell Radison Blu
Sebbe gjorde världens finaste abboretallrik till mig! <3 (han är kär i gräslök)
Västerbottensegelbåt, inga konstigheter!
Min stilige bror och min vackra svägerska!
Det lönar sig att jobba...<3

Dom stänger- men ingen bryr sig

Hej hej!!
.
Jag sitter här som en geléklump pga har tränat två gånger idag. Något som ingen i min närhet gillar. Men det var faktiskt skönt!
.
Nu tänkte jag ta tag i verkligheten och börja kolla att jag har skolböcker m.m. Har precis köpt en skitsnygg kalender.
.
Imorn ska jag först ha gympa till 13.00 och sen ska jag träffa Hanna! Ska försöka blogga imornkväll.
.
Vi hörs!

Where is my angel?

Så himla typiskt, när jag väl hade börjat blogga bra så åker jag iväg igen. Till tynningö den här gången. Men nu är jag hemma igen, vet inte hu länge jag är kvar här nu, men nästa helg ska jag iallafall vara på T-ö igen och ha kräftskiva.
.
Idag vill jag även säga ett speciellt grattis till Emelie och Sebastian som fick sommarlov idag. Efter en hel sommar med jobb har nu Rågö till slut stängt och lovet har börjat. Grattiiiis!
.
Det som har hän under de här dagarna är att jag har solat galet på landet och jag har... *trumvirvel* ...klippt lugg!! Jag ser ut som en helt annan person, men jag tror att det blev ganska bra. Jag klippte mig i fredags precis innan gympamötet.
.
Appropå gympa, så börjar min gympa igen nu på tisdag. Då kör vi igång. Det märks verkligen att hösten närmar sig, nu på kvällarna är det svinkallt. Igårkväll vid 22.00 var det 13.1 grad!! Sommaren är slut nu, även om man inte vill erkänna det.
Vad tycker ni??

Time passes

Ännu en dag har passerat. Klockan tickar och tiden rinner iväg. Hur mycket jag än vill kan jag inte förändra det.
.
Idag har varit en lugn dag, allt jag gjort är egentligen att köra spinning och läsa här hemma. Jag tror att man behöver sånna dagar också.
.
Imorn blir en rolig dag, känner jag på mig. För då ska jag träffa Lina!
.
Jag är fortfarande inte klar med mina sommarinlägg. Så jag ska försöka att ta tag i det och göra klart innan jag glömmer bort allt!
.
Ha en fortsatt trevlig kväll!

Sommar del 2

När jag varit på hasselö ett tag började födelsedagssjukan. Dvs att typ alla i min släkt fyller år på sommaren. Min syssling var först, sen viktor, farmor, jag, pappa. Vi firade fint med ormtårta på Viktors dag. Kalas på kalas som jag oftast missade pga jobb.
.
Min syster kom till mig 15 juli och stannade till 17 då vi skulle fira festobjektet farmor! VI hade det jättebra, och det var kul att visa henne var jag spenderar hela somrarna!
.
Sen fyllde jag år, 18 juli, och vad som såg ut att bli en usel dag blev till slut väldigt bra. Jag fick massa fina saker, massa böcker, filmer, smycken och en digitalkamera! Och en mixer, inte glömma!
.
Så nu är jag 17 år, det känns lite knäppt. Men jag får iallafall sjunga Veronica Maggios låt.
.
23 juli var det den efterlängtade Rågödagen. Dagen med stort D. Dagen då det måste bli fint väder. Det blev det. Fram till 16.00 då vi stängde. Då regnade det. Ganska perfekt timing, tycker jag. Som vanligt hade vi galet kul nere vid fika och korvförsäljningen. Efter stängningen åkte vi 4hjuling, jag fick köra! Så himla duktig jag var. Spelade kort gjorde vi, jag stylade lite med volter med Sebbe, Olivia, Calle och Hugo som publik. Vändtia som jag och Sebbe ägde alla på och sist kollade vi på "Det regnar köttbullar" som vi aldrig såg slutet på. Det var synd, för den var bra.
.
En del kvällar spenderade vi tillsammans med E och S, ibland på Smågö, ibland på Rågö och en gång i V-vik när vi såg HP. The Tourist har vi även hunnit se.
.
24 juli kom Josepnie till min ö och stannade till 28e. Eftersom hon stannade ganska länge hann vi göra massa saker, tex gå på aktion, åka till Rågö (där jag spillde sos-glass på mig själv), lägga nät, äta rökta räkor, fira pappa och även ta det lite lungt. Vi hade superkul!
.
14, 23, 28 och 4. Det är de siffrorna man måste minnas. Pga de dagarna var nog de roligaste på hela sommaren i Småland. Rågöjobbdagar, hela kvällarna och dagarna.
.
Under några veckor jobbade jag och Viktor stenhårt på hans cykling, jag är glad att säga att det lyckades bra. Han kan nu officiellt cykla!
.

Ny dag, nya äventyr

Hej igen!
Mår ni bra idag? Det gör jag iallafall. Lever fortfarande lite på igår. Men idag är en ny dag, nya äventyr. I eftermiddag, ska jag köra spinning. Det är så himla jobbigt, men det ska bli kul ändå.
Innan det tänkte jag kanske blogga lite sommar-inlägg och fixa lite här hemma. Så snart kommer flera inlägg!
Bästa tidningen, ni måste läsa den!

Sista nu

Så Lina, kolla här! ;)

Ännu en


Veronica

OMG.

Christian Walz

En riktigt bra låt han spelade. What a waste. Fin.

CW och VM

Sitter här i min ensamhet och äter köttfärssås. Vet ni vad jag har gjort idag?? Ja, just det. De vet ni ju, jag har ju skrivit om det ett antal gånger. Jag var på Grönan och såg Christian Walz. Det var så himla coolt. Fantastiskt. Otroligt. Spektakulärt. Och alla andra superlativ.
Först träffade jag Hanna och Josse i tc och vi åkte lite spontant till hägerstensåsen med röda linjen. Där satt vi och spelade kort ett tag. Sen åkte vi till Pizza Hut och åt buffé. Vi satt där tills Josse somnade och då gick vi till en park som hette Bergsgruvan.
Sen gick vi omkring på söder och kom till Waynes. Chai Latte, ni vet. Därifrån åkte vi till tc och mötte Josses kompis och åkte vidar till Den Gröna Lunden. När vi kom hade de inte släppt in till dansbanan vid lilla scenen, så vi satte oss och pratade om granar och tallar. Mycket intressant. Och alla hade rätt.
Sen fick man tillslut gå in och vi fick platser längst fram!! Lite på sidan men whatever. Det var ändå riktigt nära. Han var jättebra!! Och vi fick oss en liiiiten överraskning...
Veronica Maggio kom!! Så himla cooooolt!
Efter konserten fick jag och Hanna krama, ta bild, autograf på papper och på armen av honom! Och jag frågade vad trummisen hette. Han hette Per.
Efter jag har sett kändisar blir jag helt i extas. Jag och Hanna flög hem och skrattade och var helt höga hela vägen. Vi har bestämt att göra om det här!

Sommar del 1

Okej, det är löjligt att ens försöka få in min sommar i ett inlägg. Det måste helt enkelt bli flera. Men vi böjar väl från början!

Första veckan på sommarlovet åkte jag till Höganäs (Skåne) på gympaläger. HAr inte några bilder därifrån, det var mest träning och fullt upp. Vi hade en dag ledigt och den spenderades i Danmark- Hälsingör.
Jag hann nästan inte landa hemma förrän vi var påväg till Tynningö och midsommarfirande med Appelgrens. Vi åt lunch och middag, spelade miljoner spel, badade och hade 5-kamp. En av de roligaste midsommrarna någonsin!
Hem från Tynningö, hämta upp en ny fin bil, gå till optikern, ta spruta och sen iväg till Hasselö, allt på mindre än 20 timmar! 1 juli (31 juni, som optikern skrev på mitt papper) var vi på H-ö.
Det var där jag har spenderat 5 veckor nu. Rågö är en ö bredvid där jag bor och det är där jag jobbar hela sommrarna. Jag älskar det!
Nu kör vi lite bilder:
Emelie alias Flugan
Min skjuts till jobbet
Min fina Lina, som är så gott som min lillasyster!
Den vackraste rosen jag någonsin fått! (från E och S)
Nu måste jag gå! Det kommer mycket mer typ ikväll elr imorn!

Upp och...

Jag borde egentligen sova lite till men... jag orkar inte. Typiskt mig! Så nu jag gått upp iallafall. Klockan 11.45 ska jag möta Hanna i Medborgarplatsen. Jag tror att jag har glömt bort hur man åker tunnelbana. Det var ca 8 veckor sen.

Så, vi ska se Christan Waltz tillsammans med Josse sen alltså. Jag hoppas att spelar några låtar som jag kan, annars blir det lite jobbigt! men det gör han antagligen, typ "Like suicide".
Nu ska jag skrivat ett långt inlägg om sommaren med massa bilder; håll ut!

Hemma!

Nu. Nu är jag hemma. Efter en lång sommar på 14 miljoner olika ställen är jag tillslut hemma. Imorn ska jag träffa Hanna och Josepnie och gå på Grönan för att se Christian Waltz. Det ska bli intressant. Haha, skojade bara! Det ska bli jättekul! Jag ska ta med mig min fina nya kamera och ta massa bilder! Imorn tänkte jag även ta igen lite blogging och lägga upp massa bilder från i sommar. Så länge kan ni få två!

Jag är så himla glad att jag är jag och för att jag har de bästa vännerna jag någonsin skulle kunna få!! <3

RSS 2.0