Cannibal

House är jättespännande nu, det är en kannibal som blir behandlad, fast det vet man inte än, han är jätteläskig, jag har sett det innan.

.
Förra tisdagen var det öppet hus på kärrtorp, det var kul, men det var roligare förra året, för att då kunde jag ju gå. Men det var trevligt att prata med folk. Under öppet hus blev jag mer och mer sjuk och i slutet var jag helt hostig. Febern kom under tisdagnatten.
.
Vi hörs senare!

Sjuksjuk

Sjuk och brutet ben. Nice kombo, visst? Januari har varit den värsta månaden i hela mitt liv hittills. den 13 februari bryter jag benet och måste opereras och för en vecka sen blev jag sjuk med världens feber (39 grader). Från tisdagen förra veckan låg jag i sängen och mådde uselt, nu är jag nästan frist iaf och är tillbaka i skolan.
.
Helgen spenderades med att försöka plugga fysik inför provet igår, till slut hade jag läst boken minst femtioelva gånger och pratat med Sarah i sammanlagt 56 timmar. Jag kände mig fortfarande inte redo, med det fanns inget mer att göra. Till min förvåning kändes det som om provet gick bra, det var så underbart!
.
Idag hälsade jag på mina gymnaster, jag har saknat dem så, de skrev på mitt gips! Nu måste jag se house, vi hörs!
.
På fredag ska jag få nytt gips, hejdå.
Wiii

Back to school

Tjaaaaaa!!
.
What's up? Sitter här och diskuterar livet och dess prövningar med Hanna. Idag var jag i skolan igen, det kändes bra, lite ont men det var mycket bättre än att vara hemma och ha tråkigt.
.
Jag får taxi till skolan varje dag, det är skönt, Idag körde chauffören en jättekonstig väg, men jag kom i tid. Jag fick närvaro på svenskan även om jag inte var där, nice. Det var bara Adrian som fick frånvaro, stackArn.
.
Jag är trött nu, så snart ska jag sova, men jag känner mig dålig för jag har inte gjort ngra läxor, bad Sofia! Jag har ont, så jag ska ta lite medicin och sen sova!
.
Godnatt små vänner!

Russians

Imorn ska jag äntligen gå till skolan, jaa! Den här helgen har varit ganska händelselös, jag är ikapp i matten och idag läser jag fysik. Det går rätt segt, tyvärr! Mina vänner var här i fredags och det var mys! Hanna åkte hem sist och det var klockan två. Tiden går för fort!

Det är en riktig sjukstuga här hemma, Mattias har varit sjuk sen i onsdags (feber), Viktor har 39 graders feber, pappa har feber, jag har brutet ben. Så nu är det bara mamma som mår bra. Får se hur länge hon klarar sig!

Mamma köpte vitamin well till mig idag, gottis! Och jag har ätit massa godis....

Jag älskar twitter, plötsligt har massor av ryssar börjat följa mig, nice!

Bye bye!


Ett ögonblicks verk

På två sekunder. Det händer på två sekunder. Och plötsligt är närmaste 12 veckorna i livet förstörda.

Jag ligger på sängen. Jag går upp. Jag lägger mig på soffan. Jag ligger kvar o h plötsligt är det kväll. Varje gång jag ställer mig upp bultar foten och hotar att sprängas om jag inte lägger mig ner. Jag måste snällt lyda.

Klassen och skolan fortsätter utan mig. Mina vänner skrattar och har kul utan min närvaro. Vecka 12 ska skolan till Romme. Jag kan inte följa med. Hela terminen är förstörd av den lilla tanken att Josse inte skulle ta Hanna på kulleken vi lekte. Varför bytte jag håll? Varför accepterade jag inte att bli han?

Jag ligger i soffan med matteböcker, musik och choklad. Jag är hjälplös och deprimerad. Min fot dunkar. Det är fredag och jag kan inte på något sätt göra någonting utanför lägenheten.

Men,

Om två timmar kommer mina vänner hit. Jag har längtat efter klockan 16 enda sedan jag vaknade imorse. Jag vill glömma min smärta. Jag vill glömma min ömklighet. Jag vill vara vanlig igen.


J

Hans hasande steg, hans fina svarta hår, hans vänlighet, hans... Morfin när jag har ont. Jag vill stanna här!


Smärta

Natten har varit ganska jobbig, det har gjort ont, men jag klarade mig. Idag har jag varit på röntgen och snart ska jag få ett nytt gips. Jag skulle nyss gå på toa och då tvingade en sköterska och en sjukgymnast mig att ställa mig upp och det gjorde otroligt ont! Jag klarade inte av det så jag fick sätta mig ner. Sen kom min favorit sköterska Jesper och gav mig morfin, det kändes bra.

Klockan två kommer Hanna och Josse hit, jag hoppas att jag är lite pigg då!

Nu fick jag höra att jag ska få nytt gips klockan 13.30, så jag kommer nog inte hinna upp till prick 14 men förhoppningsvis kan de vänta på mig här uppe på avdelningen!

Jag pratade också precis med han som opererade mig, Christian, och han säger att jag ska ha gips i sex veckor och sen ska jag ha kryckor i ca tre veckor till, sen ska jag ha en operation till då de tar ut skruvarna som jag har i benet.

Jag är trött nu, och jag vill se på sherlock, men det kan jag göra ikväll! Sista avsnittet, men det kommer en till säsong!

Mina kära sjukskötare sa till mig att jag kanske skulle få åka hem idag, men det lär det inte bli, känner jag. Jag får nog åka hem imorn, jag vill nog hellre det, jag vill inte lämna min Jesper...

Vi hörs!


Operation

Operationen blev då inte av igår, så Hanna kom hit och var här hos mig i några timmar. Jag är så glad att hon kom, vi hade riktigt roligt, trots omständigheterna!

Jag sov lite halvbra inatt och sen när jag vaknat kom en kirurg in och sa att jag var först i operationskön och skulle opereras klockan 10. Mamma skyndade sig hit och jag var tvungen att göra en sån där operationsdusch igen. Sen kördes jag ner och mina sköterskor var supergulliga och pratade lugnande med mig, jag var ju så nervös. Men jag fick starka saker, starkare än morfin och då blev jag lugn. Sen skulle de ta en spruta i ryggen på mig för att jag inte skulle känna mina ben. Först fick jag en bedövningsspruta och den gjorde lite ont, sen fick jag "spinal" som gjorde att mina ben försvann. Först kom de åt en nerv och det gjorde ont, men sen blev det rätt och då försvann smärtan. Jag kunde inte ens känna värme! Jag blev inkörd i operationssalen och jag fick ha musik i öronen under operationen. De gav mig sömnmedel och jag somnade direkt.

Operationen tog 38 minuter, det gick jättesnabbt och sen körde de mig till uppvaket. Där var mamma. Jag blev klar vid 12 och nu är jag uppe på avdelningen igen. Jag har fått mat, falafel! Och glass!! Goott!

Det finns en snygg kille som är sjuksköterska här, han heter Jesper. Så jag lider inte. Igår kollade jag på house också. Snart kommer familjen, och på tisdag får jag nog åka hem!

Kramar på er alla!


Fredagen den 13e

Bloggar från ett ställe jag inte brukar vara på nu. Igår efter skolan skulle jag och SHJ åka skridskor. Efter ca 5 minuter ramlade jag baklänges "med kroppstyngden över höger fot och har varit oförmögen att belasta foten sen dess". Sarah ringde sjukvårdsupplysningen och sedan 112. En ambulans kom och Robert ambulans sa att mitt ben kändes ostabilt. När de skulle kolla på benet var de tvungna att ta av byxorna. Sen insåg de att jag hade tre par byxor på mig... Iaf, jag fick en nål i handryggen för att kunna få något som var "tusen gånger starkare än morfin". Det kändes skönt.

Sen följde Hanna och Josephine med mig till sjukhuset, Hanna och jag pratade med Leif eller Dave eller var han nu hette, han var väldigt trevlig. På sjukhuset kom mamma och fick vi vänta i ungefär 1 timme innan någonting hände och sen några timmar till innan jag fick röntgas. När jag hade röntgas skulle jag få gips innan de skulle operera. Klockan började bli mycket och jag var helt slut och jättekissnödig.

Till slut, runt 11 fick jag gips och vid 12 kom jag upp till avdelningen, mamma var kvar en stund till men sen gick hon. Då fick jag tillslut sova, jag fick mitt rum och somnade på tre sekunder. Nu på morgonen har en narkosläkare pratat med mig om operationen, han tycker inte att jag ska sövas, han tycker att jag ska få en ryggmärgsbedövning och lite lugnande. Vi får se hur det blir, jag vet inte ens när operationen ska ske. Snart kommer mamma hit, det blir bra.

Från och med nu ska jag aldrig mer åka skridskor och aldrig mer gå ut fredagen den 13e.

Hejdå!


Take off

Snart ska jag bege mig genom regn och rusk till mitt kära gymnasium. Ganska kort dag idag och sen ska jag och Hanna åka skridskor. Det ska bli kul!

Igår spelade jag och HAJ bridge! Det var så kul!!!! Jag älskar att spela kort!

Okej, nu måste jag gå! Vi hörs


Jag har jättekul

Heeeeej, jag har inget bättre att göra så jag bloggar. Fast det är inte sant, jag har samhällslektion, men jag har tråkigt utan Lina. Jag skriver uppsats som ska vara klar snart, jag har skrivit 1422 ord. Ni antecknar väl? Bra!

Idag efter skolan är det gympa, första träningen i Sol, spännande! Klockan 16.00.

Nu måste jag återgå till mitt skrivande, annars blir alla arga på mig.

Bye!


We had today

Första skoldagen avklarad och det känns ganska bra. Vi har fått ett nytt schema inför våren och det är helt ok, kunde varit bättre och kunde varit sämre. Hanna ville ha lite bilder utlagda, så jag tänkte; varför inte? Here we go!
Franska!!! :DDD
Sarah och henens idol.
Sushi: Josses favvo! Zuuuumo
Aaaaahhhh, Hanna och Josse blir uppätna!! Och ett barn står ochb kollar intresserat.
Bara 11% sämre lungor än man borde ha, bättre än både H och J...
Fina vänner<3
Nice med 3D!!
Om ngn är intresserad, jag kommer att vara det om ngra år iaf!
.
C ya!

Stockholm syndrome

Okej, idag är det 8/1-12. Imorn är det skola. Det känns faktiskt helt ok. Jag vill komma tillbaka till rutinerna igen. Innan dess ska jag skriva klart mitt första utkast till min samhällsuppsats, borde göra det nu.
.
Igår var min vän Rebecka och hennes familj här och åt middag. Vi hade supertrevligt och jag hoppas verkligen att vi ses snart igen. Innan de kom var jag på gympaläger på lagnö, det var kul men jag var otroligt trött, jag kunde inte sova, för Caroline snarkade så högt...
.
Nästa tisdag är det öppet hus på Kärrtorp, så då måste jag vara där, måste komma ihåg att säga att jag inte kan komma på gympan. Det ska bli kul! Öppet hus är alltid spännande. Och man får ju fina tröjor...
.
Vi hörs senare!
Jul och nyår

A scandal in Belgravia

Igår var jag hos farmor och farfar och spelade bridge. Det var väldigt kul, jag ska lära mina vänner hur man gör. Vi kanske kan starta en bridgeklubb på Kärrtorp, haha! Idag har jag knappt gjort någonting, jag har läst pyttelite kemi och försökt skriva min uppsats, men det är inte så lätt. Snart ska jag äta hummer och sen kommer Hanna hit. Jag ska lära henne bridge. Det blir kul!
.
Mer då? Vad har jag gjort den här veckan? Jo, jag har, varje kväll, sett det nya avsnittet av Sherlock. Tre gånger har jag sett det. Jag tröttnar aldrig. Jag satt uppe till ca 02.00 i söndags och väntade och tillslut fick jag se det! Jag gick och la mig vid typ 04.00, då var jag helt uppspelt och typ inte trött alls! Jag älskar avsnittet, fast jag ogillar Irene Adler starkt.
.
Jag ska blogga med lite bilder från 2011 så snart jag kan! Vi hörs!

RSS 2.0