Sista dagen på året som gått

Idag är det 31 december och imorn är det ett nytt år. Sista året om man ska tro på Maya indianerna.
.
Jag tänkte försöka sammanfatta det här året på ngt sätt, hur det nu ska gå till.
.
Var 2011 ett bra år? Hmm, tjaaa, ja, det tycker jag. Inget slår förstås 2010 men det var ändå ett av de bästa åren i mitt liv.
.
Januari
.
Jag såg mycket på bio på lovet kommer jag ihåg och i skolan hände nog inte gå mkt ovanligt. Vi började med bild och jag och mina vänner var på öppet hus i vår skola, fick fina lila tröjor. Annars var det inte så mkt mer, Arvin fick träffa stadsministern, det fick inte jag. Jag blev arg på vår (fina) lärare.
.
Februari
.
Under hela vårterminen var jag och mina vänner och fikade mkt, fredagsfika! en vana som vi inte riktigt har haft den här terminen tyvärr. Jag var på den där fekke fekke grejen, och det var väl kul. Det största som hände under februari var att jag blev kär. En man på S kom in i mitt liv. Jag pratar förstås om Sherlock. Efter det har det inte gått en dag utan att jag sett/lyssnat på honom. I slutet av månaden åkte jag, mamma och mina bröder till Gran Canaria, det var en fantastisk resa.
.
Mars
.
När jag kom hem från Canarieöarna fick jag hemska falska nyheter om att vår samhällslärare slutat och kramat och sagt hejdå till alla medan jag var borta (jag missade ju måndagen) och då fick jag lite panik. Sen visade det sig att mina kompisar drev lite med mig, så det var ju tur. I mars träffade jag Danny och åkte skidor. Det roligaste var att jag tappade rösten, minns ni? Den där roliga videon, haha. Det var intressant.
.
April
.
I april hade jag lite programs-ångest. Jag ville byta till samhällsprogrammet och jag hade ganska mycket beslutsångest. Det var kemin som spökade. Sen var det påsklov och vi åkte till Hasselö där jag läste hela Kemi A boken, sen kunde jag allt! Fast njae. På Hasselö var det iaf trevligt för där solade jag och träffade mina favorit lantisar! De är bäst! Jag var också lite överlycklig eftersom min och Josses redovisning av vår Kongo-konflikt gick så bra, på samhällskunskapen.
.
Maj
.
I maj var det eurovision song contest och det såg vi hos Josse, hon och jag var väldigt insatta i alla låtar, haha! Det gick ju förvånansvärt bra för sverige också, så det var kul! Åh, snart är det dags igen! Terminen började lida mot sitt slut och jag ville stanna tiden varje torsdag och måndag. Alla längtade efter vecka 22 då vi skulle vara lediga hela veckan, utom jag, jag ville njuta av det sista som var kvar. Vi gjorde utvärderingar och fick tillbaka prov. Det fantastiska var att jag fick MVG i kemin, det var niiice!
.
Juni
.
MVG i allt utom franska, slappa veckor, kortspel, och sorgliga avsked. 12 timmars true blood tittande med bästa Lea innan det var hejdå för ett år, det var inte kul. Gympa läger i skåne och sen ut på Hasselö för jobb på Rågö och sena sommarkvällar.
.
Juli
.
Samma sak här, var på Hasselö hela månaden och under tiden hälsade både Hanna och Josephine på. Det var mysigt. Rågö var det bästa på sommaren, bröllop och jag som klantar mig genom att snubbla och hälla vin i fel glas, jag är så smidig. Skratt och prat och rågödagar, jag kommer aldrig att glömma sommaren.
.
Augusti
.
Åkte till göteborg, Danmark och skåne med familjen. Sov på världens finaste hotell och gick på Legoland. En fantastisk resa. Tyvärr tog sommaren slut där och hem kom jag tillslut. Schemat sa åt mig det som jag fruktat, jag skulle få en ny sh-lärare. Lea var inte kvar bland oss, och istället fanns där nya ansikten. I slutet av månaden flög jag och mamma till ett spa i Gbg, det var en av de bästa helgerna ngnsin. Och jag fick lite påfyllnad av den fina dialekten.
.
September
.
Det var massor av konserter på grönan, så mitt gröna kort lönade sig rejält. Hannas födelsedag firades med äppelpaj hemma hos mig med alla fina människor. September var nästan bara konserter hela tiden, jag och Vikor såg Jedward och Ulrik Munther. Vi bodde nästan på grönan och skolan flöt på med kortspel varje rast.
.
Oktober
.
Jag och mina vänner var och såg Idol och tog bilder med nästan alla, det var en bra kväll det! Jag minns nästan ingenting från den här hösten, den har nästan inte gjort ngt intryck alls, tråkigt nog. Oktober handlade mest om Hungerspelen och spinning. Jag läste dem och hela min värld handlade om dem. Samtidigt som jag lyssnade på Within Temptation.
.
November
.
November började med höstlovet och jag var först på gympaläger och sen kom två av mina bästa vänner upp till stockholm för vi skulle se på Rihanna! Efter det sov de över hos oss och åkte hem dagen efter. Senare under lovet kom mina andra bästa vänner till mig och vi spelade kort hela natten, sov inte en blund. Resten av november flöt på med massor av prov och läxor. 25 åkte jag och mamma till arlanda där ett plan skulle ta oss till London för att hälsa på Emma! Eftersom jag är så himla cool så fick jag sitta hos min awesome pilotvän i cockpit, medan mamma och Annika satt i cabinen. Det var något av det häftigaste jag varit med om. London var fantastiskt ochn jag vill åka dit snart igen.
.
December
.
Var med på Volleybollturneringen av ngn anledning och efter det var det nationellla MaC. Gick ju sådär fantasiskt bra. MVG+. Wow. Skolan minns jag inte så mkt av annars, vi fick choklad av Lennyboy! Unbelievable! Några lustigkurrar listade ut min kod och tog kort, la lappar och busade med mig. Sen var det skolavslutning och julafton. Jag fick massa fina julklappar, t.ex. Klocka, Böcker, Filmer, Choklad, Pengar, skor osv. För pengarna köpte jag min älskling; iPhone 4s!! Nu kan ingen reta mig för det längre! En vit, den är så vacker. Under mellandagarna har jag varit på landet och träffat mina vänner, varit lite på mellandagsrea och idag ska jag bort på middag hos ngra vänner.
.
Det här året har varit bra. Väldigt bra. Ettan i gymnasiet var det bästa året i mitt liv, alltså ht 2010 och vt 2011. Jag hoppas att 2012 blir minst lika bra. Mitt nyårslöfte är detta: Blogga! Det låter väl bra?
.
GOTT NYTT ÅR ALLIHOPA!

Autumn. And then?

Godmorgon! Sovit gott? Det har jag, jag var fantastiskt trött. SKa dusha snart och sen ska jag och pappa rensa ut massa saker från källaren. Matte ska jag också försöka få gjort, har ju hela dagen ledig, gud va skönt!
.
Idag är det den 10 december, nobeldagen. Om två veckor är det julafton och om en vecka fyller mamma år. Jag har varken köpt presenter eller julklappar. Kanske borde sätta igång snart... Her ni köpt några julklappar än? Det är så himla svårt att gissa vad alla vill ha! Omöjligt, verkligen.
.
Jag bloggar nog mer senare! Vi hörs,
Minns ni hösten, var tog vintern vägen?

Time, please, slow down

Så, tiden räckte inte till, jag var tvungen att skippa Volleybollen, tyvärr. Dagen idag har varit rätt bra ändå. Sovmorgon och sen biologi då vi spelade upp vår episka "pjäs" om celldelning... MVG på naturkunskapsprovet från i somras, jag brydde mig nästan inte längre med det var väl skönt att veta. Lunch med kortspel och sen matte med nationellaövning och kortspel igen. Sen gick då jag och Lina och såg Nobelpristagarna i ekonomi, helt ok, de pratade om hästar, checkar och lån, det andra de sa var för avancerat för mina öron.
.
Jag och Lina var snabba och hann med ett tåg som tog oss till Slussen och sedan tog mig vidare till ropsten där familjen väntade med bilen som skulle till julbord någonstans avlägset på Liidingö. Villa Söderås. Väldigt trevligt och jag älskar min släkt! De är verkligen coola, mina kusiner (som är en helt annan generation) och deras familjer är särskilt nice, de är unga... fast inte, men de är ändå yngre än m och p. Och de är så roliga och trevliga, och piloter (fast i singular). Kvällen var supertrevlig, dessutom var världens sötaste sjuåring där, han hängde på mig hela sista halvtimmen och vet ni vad han sa när vi gick? Wilgot: Jag ringer dig sen, Sofia, ok?!
Underbaraste någonsin!
.
Moa vann inte idol, det var synd. Amanda var iofs också en värdig vinnare, Moa kommer gå långt ändå.
.
Nu ska jag se Sherlock och sen sova, imorn blir det städning och matte, C ya!

Dör lite

Reta mig inte nu

When you try your best...

Har ni glömt mig? Antagligen. Rätt åt mig faktiskt!
.
Senaste tiden har varit... bra, tror jag. Tiden har flugit iväg och jag vet inte vad jag har gjort. Skolan har tagit upp massa tid, men det gör inget, jag mår bra ändå.
.
Jag försöker leva i nuet men kommer på mig själv med att gå omkring utan att tänka och utan att se. Nu är det december 2011 och jag har inte tittat i någons ögon förrän idag. Nu kan jag inte sluta.
.
Idag var det solcup och igår var det iskall engelska. Medaljregn och solflickorna upptar mitt medvetande. Om en månad är jag ingen del av Hammarby längre, frihet.
.
Sova är det jag borde göra, se Sherlock är det jag vill göra. Imorn börjar jag 10.05 och ska framföra mitt mästerverk "Celldelning" med mina klasskamrater, Nobelpristagaren i Ekonomi, Volleyboll och Julbord men bästa släkten följer. Känns bra, vi hörs senare.

RSS 2.0