Fight with my computer

Mattias och jag sitter och kollar på sagan om ringen, den sista! Så jag ska inte blogga så mkt. Idag gick jag upp tidigt, 8.20 och så åkte jag till Åkeshov där jag mötte Josse. Vi simmade i simhallen där. Ca 1 km, så det var bra jobbat!

Efter simningen åt vi lunch på kaféet och sen åkte jag till skolan, på tåget mötte jag upp Lina. Vi var nästan helt själva i skolan, men nu är vi iaf klara med PMet! Jippie!

När jag kom hem runt 15.45 började jag försöka plugga, men min dator och jag har bråkat hela kvällen. Den tog bort en jättelång text jag skrivit om fysiken. Det var inte kul. Jag skrev dit allt igen, det blev ganska bra, jag hittade världens bästa dokument på internet om ämnet, splendid!

Imorn kommer Alexandra hit, då ska vi jobba med fysik!

Godnatt!


Chokladbad

Då man badar i ett badkar med badskum som luktar choklad blir man sugen på choklad. Om man går under vattnet med huvudet och senas upp igen får man dessutom massa skum i ansiktet!


Dagens lärdom

Varje ny dag har något nytt att lära. Jag tror inte att det går någon dag utan att jag lär mig något. Det kan vara allt ifrån saker relaterade till skolan, saker från filmer, helt onödiga fakta eller saker om mina vänner. Det är dags att varje dag börja skriva ner vad som kommit till min insikt just den dagen.


Turn back time

Hemma från landet nu då. Jag har spenderat tiden hemma med att göra en powerpoint om plattmaskar och nu ska jag börja skriva lite om energianvändningen i sverige. Fysikarbete, ni vet!
.
Landet var härligt, jag gick promenader, bastade, pluggade, hoppade studsmatta, åt godis, såg LOTR och bastade igen. Jag vill tillbaka, även om det är skönt att vara hemma. Jag fick ganska mycket gjort också, jag skrev klart både fysik och kemilabbrapporterna och gjorde mitt svenskatal.
.
Imorn ska Lina och jag åka till skolan och göra klart samhällskunskapen. Det blir konstigt att vara i skolan på lovet... Kommer att vara helt tomt! Men det ska bli skönt att bli klar med PMet.
.
På torsdag kommer Alexandra hit och vi ska göra vårat fysikarbete. Vi måste börja lite med texten och powerpointen. Ska bli skönt att sätta igång på riktigt!
.
På fredag ska jag inte plugga så mkt, hade jag tänkt, då ska jag ägna dagen åt roliga saker, såsom att hjälpa José att hitta solglajjor. Hon behöver min professionella hjälp, jag är ju värsta modeoraklet.
.
Jag vill tillbaka till Polen. Jag saknar det så att det gör ont. Alla långa bussresor. Sofia. Att gå i regnet och utnyttja Björns paraply. Hotellet. Gallerian. Frukosten. Omgivningen. När jag sitter här hemma känns allt så långt borta. Jag vill sitta på bussen på väg tillbaka till hotellet från Auschwitz, med Evanescence i öronen medan det regnar utanför. Jag vill tillbaka till kvällarna då vi spelade kort eller bara satt och pratade och hade det allmänt bra.
.
Åh, varför var det tvunget att ta slut. Ge mig en till resa.
.
Ta mig tillbaka.

Landet

Är ute på landet nu. Kom hit vid halv 13. Jag är klar med nästan all matte, utom några som jag inte förstod. För en stund sen var vi nere och bastade, det var så fantstiskt skönt. Jag har tänkt blogga om min resa till Polen, och det ska jag, men hittills har jag inte haft tid.
.
Igår var Josepnie hemma hos mig. Vi köpte godis, åt hamburgare och kollade hockey. Det var en väldigt mysig kväll. Längesen jag var ensam med José, men sånt är alltid trevligt!
.
Bara för att det är påsklov är vädret uselt, och det känns inte bra. Förra påsklovet minns jag att jag låg och solade på bordet på altanen på Hasselö och läste kemiboken lite ibland. Det var då jag fixade mitt MVG i kemi A.
.
Jag är rätt trött nu, och har ont i huvudet. Vill helst ta lite morfin för att slappna av, men jag håller mig ifrån. Jobbigt att vara beroende...
.
Jag återkommer senare, snart är det mat och sen ska jag dra med min familj upp i soffan så ska vi kolla på Schindler's list. Min bästa film just nu.
Vi hörs!

RSS 2.0