Potc



Jag glömde ju att säga att jag ska se den här idag! Äntligen! Potc är några av mina favoritfilmer så det ska bli väldigt kul! Jag ska upplysa er om hur den var senare idag!

Only you can make me stay

Habari ya subui! (godmorgon på swahili)

Bra sätt att inleda ett inlägg va? Jaaa!

Idag är det lördag och det betyder att man är ledig. Den här lördagen betyder även att det är första dagen på en ledighet som varar i mer än en vecka. Med undantag för på måndag då jag ska ga i skolan lite tror jag. Sen är vi lediga i en vecka, det känns både bra och dåligt.

Igår var jag med mamma inne i stan och vi (mamma betalade...) köpte kläder. Det var riktigt trevligt. Jag fick lite nya tröjor, underkläder, badkläder och en väska. Efter shoppingen åkte vi till Jimmy's steakhouse och åt god middag!

Bra dag igår alltså. Utom att jag fick en boll i huvudet på gympan och att Hanna satte fast en ring på mitt finger som inte gick av. Det var lite jobbigt. Och ont. Men tillslut gick den av. Ringen alltså, inte fingret.

Nu ska jag göra naturkunskaps rapport, vi hörs!


Ibland är jag bara så himla snygg!


Oj vad många ord!


NP MaB. Wii!

...                                                En fredag i gympasalen!

Lite lek med webkamera!

Jag och mina powerpuff girlz! <3

Så fina! Tagen från syster!

 

När mitt hår är fint, då vet jag att det kommer att bli en bra dag

Imorse när jag vaknade och tittade mig i spegeln såg jag världens vackraste hår. Helt perfekt. Rakt, glasigt och fin färg. Då kände jag på mig att det skulle bli en bra dag. Det blev det också. Jag fick på mig linserna direkt och fick Mvg på maB-nationella. Gr8!

Annars idag? Jag hade min sista kemiA-lektion. Och jag fick behålla kemiboken! Härligt. Ska sova med den under kudden inatt.

Samhällskunskapen var bra. Vi gjorde utvärdering av Robert. Det var lite jobbigt, jag visste inte vad jag skulle skriva. "du är bäst i hela världen" låter lite läskigt så det blev typ "du är den bästa läraren!" Hoppas att han inte böir rädd. Men han sa även att han är kvar på vår sista lektion. Det var alltså inte sista lekionen, tur!! Jag önskade honom lycka till på BB. För snart ska han få barn. Eller hans fru iallafall. Han sa tack.

Observera att jag ritade dit "10" själv och ringade in det...

Efter skolan följde jag med Lina hem till hennes nya place i typ midsommarkransen, det var jättefint! Och sen gick vi lite vilse på väg till brännkyrkehallen där jag skulle ha solcupen-tävlingen. Det gick fantastiskt bra! Alla mina 15 tjejer hamnade på prispallen, otroligt! Jag är så stolt att jag nästan spricker!


Hemma har jag gjort naturkunskaps frågor. Och nu ska jag nog sova, imorgon är det fredag, åhnej! Sista skoldagen på mer än en vecka. Shit. Jag vill vara i skolan!!

Men godantt nu!


Tankar om vilka man vill ha...

Ibland funderar jag på relationer mellan människor. Jag tänker på vad skillnaden egentligen är på relationer mellan vänner och kärleksrelationer. Hur kommer det sig att man enkelt kan göra slut med en pojkvän och sedan inte behöva träffa honom mer på det sättet? Kan man göra så med vänner? Varför kan man inte göra det?

Jag har många erfarenheter av att vara fast i en vänskap som känns urvuxen, och även om jag har kommit ur det mesta nu så tänker jag ofta på det fortfarande. Att vara med vänner som tar ner ens humör på en bottennivå, är det så vänskap ska kännas?

I många år har jag känt en viss sorts vänskap, i tron att det var den enda. Att man oftast inte var sig själv och att man ofta var tvungen att göra uppoffringar utan att få något tillbaka.

Ju äldre jag blir desto mognare och självsäkrare känner jag mig. Jag har upptäckt att det finns andra sorters vänskaper, vänskaper då man kan skratta och vara sig själv, där man kan ringa en kompis sent en måndagskväll bara för att man vill ha någon att prata med på tunnelbanan, vänskaper där man kan göra fel och bli förlåten.

Att vara fast i jobbiga relationer är något av det värsta jag vet och därför har jag lovat mig själv att alltid säga vad jag tycker, även när sanningen är jobbig att höra. Att inte må bra med sin sociala krets tar mer energi än det ger och är därför inget man ska ödsla tid på. Ge energin till vänner och människor som ger den tillbaka!




Television

Igårkväll var en riktig tv-kväll, jag var så himla trött, så det enda jag orkade göra var att stirra på tvn. Först var det "Smartare än en 5e klassare". Det var jag. Typ. Iallafall på matte, kemi och samhällskunskaps frågorna.

Men däremot kunde jag inte stava "dubblett"! Jag trodde det var "dublett". Pinsamt!

Sen var det "kvällen är din" och jag fick se en lite tjej träffa Justin Bieber. Coolt. Även om jag inte är ett fan av honom så måste jag medge att det vore häftigt att träffa honom!

Sen var det slut och då var det filmen "Djävulen bär Prada". Den är ju himla rolig! Anne Hathaway är en väldigt bra skådespelare!



Den är verkligen bra! Jag rekommenderar den verkligen!

A long time ago

Nej usch! Har inte bloggat på jättelänge! Min(a) ursäkt(er) är att jag har haft väldigt mycket att göra. I onsdags hade jag matteprov och idag hade jag världens kemiprov! Men nu är det över, vilket känns ganska underbart...!

Jag är så himla trött. Att skriva prov i 3 timmar är ingen rolig historia. Det här blev inte heller ett särskilt roligt inlägg. Men det kommer fler roligare snart!

Ha en trevlig kväll (utan kemi!)

RSS 2.0