Finally

Äntligen är den här dagen slut! Den var faktiskt inte lika farlig som jag väntat.

Det började imorse innan biologin då jag hittade en enkrona. Biologin gick bra, det gjorde även matten. Det gick mest ut på att hjälpa andra som hade skrivit upp sig på min hjälplista, haha! Det var kul! Och som tur var så frågade jag även Hampus om en uppgift som senare skulle dyka upp på provet!

På engelska var det debatt och vet ni vad?! Jag och Lina var så duktiga att vi fick MVG! Det känns kalasbra! Skönt att det är gjort nu också.

På svenskan tog Tommy upp mig som exempel när han pratade om provet förra veckan. Jag hade gjort en mycket bra inledning, där jag målade upp ett scenario. Det härligaste var att han gjorde det inför hela klassen, jag älskar när lärare gör så, man känner sig helt outstanding! Sammanlagt blev det typ MVG- på svenskaprovet, mycket bättre än jag väntade mig eftersom jag knappt ansträngde mig då jag hade så ont i huvudet.

Den var det prov och det gick bra fram till en uppgift där man skulle räkna ut maxpunkten på en 2agradare då jag helt glömt bort hur man skulle göra. Sen var det härligt att det var nästan exakt samma uppgift som dem Hampus hjälpt mig med tidigare, så då kunde jag lösa den. De två sista MVG uppgifterna var jobbiga, jag fick fram rätt svar på första men av någon anledning fick jag för mig att x aldrig kunde vara 0... Knasigt, men på slutet kom jag iaf på att det inte var så. Sista var jag helt säker på att jag hade gjort helt fel på men tydligen var det nästan rätt! Så det var ju bra!

Nu ska jag snart sova,
Godnatt!


Nervös

Godmorgon!
Idag är en stor dag och jag håller på att bryta ihop. Jag är så nervös att jag skakar. Idag ska jag och Lina ha vår debatt, om dödsstraff, på engelskan. Jag är mot, så det borde inte vara några problem. Men- det är på engelska! Det betyder att det inte spelar någon roll vilken åsikt jag har, jag kommer knappt få fram ett ljud. Total tunghäfta.

Jag vill inte jag vill inte jag vill inte jag vill inte.

Efter det (som om det inte vore nog) så ska jag ha världens matteprov, första för terminen, det är också läskigt.

Nu är jag ensam på tunnelbanan, tidig som vanligt. Vi ska ha biologi och det är ju kul! Men det är liite jobbigt att vi går ifrån 8.15 till 17.00 idag. Jag kommer att vara helt slut.


Blogg.se som app

Äääntligen kan jag blogga från iPhonen!!!! Wohooo! Vänta er fler inlägg från och med nu!! Godnatt förresten


Past

Jag hann aldrig skriva om förra helgen ju! I lördags var jag ju då i Kista Galleria och såg Ulrik Munther och Jedward. Det var kul, men det var alldeles för mycket folk. När Ulrik var där tyckte jag att det var galet. När Jedward var där... Jag kan inte ens beskriva. Man kunde inte komma fram någonstans.
.
Trots det lyckades jag få Ulriks autograf! Viktor och jag fick gå upp till honom där han signerade vår nyinköpta skiva och våra armar. När Jedward skulle signera däremot, var det så mycket folk och dessutom folk som trängde sig så vi fick ingen autograf, tyvärr. Men på kvällen skulle vi ju ändå se dem igen, så det gjorde inte så mycket.
.
Efter den hektiska dagen åkte vi hem med storgråtade fjortisar som hade fått sina liv förstörda pga inte fått några kramar av Jedward. Vi åt och sen skulle vi iväg till fryshuset för att få se våra favorittvillingar igen. Det var nästan lika mycket folk igen, men större lokal den här gången, så jag och Viktor stod en bit bakom där det var lite lugnare. Även om tjejskriken inte gick att fly ifrån. Stackars Vixie! Men vi hade kul och vi köpte varsin tröja, så det var lyckat ändå!
.
På söndagen såg jag och Mattias på ett tv-program som heter Pengarna på bordet. Peter Jihde är programledare och det har premiär 3/10. Det var riktigt spännande!
.
Måndag- orientering på gympan, annars inget särskilt, Hanna var sjuk, jag körde spinning med Jussi
Tisdag- Bara fysik, sen fick vi sluta
Onsdag- Bara Mattetest, sen skolfoto
Torsdag- Bara svenska, sen sluta
Fredag- Vanlig dag, fick 21/21 på mattetestet (har fått det på båda!), VM på Grönan
Lördag- (framtid) Träffa Hanna och åka på uppdrag i Hellas
Söndag- Plugga!!!
.
Godnatt!!
Kändis! Per Lernström från idol!
Tagga till!
Le kid! (förband)
Svåra att få bra bilder på...
Le kid och min söta Vixie!

Baby, jag faller

10 000 meter upp i luften ser jag allt så klart.
.
Önskar att jag kunde säga detsamma. Fredag 23/9-11 och Veronica Maggio på grönan. Precis som förra veckan fick de stänga grindarna, vilket innebär 15 000 människor på det lilla området som kallas Gröna lund.
.
Till skillnad från de tidigare veckorna var jag, Hanna och Josephine där runt kvart i sex den här gången. Detta pga att vi ville vara säkra på att komma in. Det gjorde vi. Eftersom Matilda och hennes vänner redan hade varit där ett tag så fick vi krångla oss fram till dem precis framför scenen. Men runt kvart övedr 6 fick alla panik och pressade fram alla mot scenen och då klarade vi inte av trycket. Så vi gick ut och ställde oss lite mer avskilt. Det var bättre. Veronica var förstås superb, nackdelen var alla fulla mäånniskor runt om oss som puffade och knuffades. Så jag körde några välriktade armbågar i magarna på alla inom en meters radie. Det behövdes. Men jag skulle nog inte viljat stå bredvid mig om jag var någon annan...
.
Efter Maggio knuffade vi oss fram och kom med den första båten till slussen och för ett par timmar sen kom jag hem.
Imorn blir det Hellas med Hanna, det ska bli fint väder, så passa på allihop!

Boys don't cry


Ice ice baby


All the small things


Word


Arken

För ca 1 timme sen kom jag och Mattias hem från den bästa konserten i mitt liv. The Ark på Gröna Lund. Det var helt fantastiskt och det var dessutom deras sista spelning någonsin, så det var även en begravning.
.
Jag och Mattias kom dit ganska sent, så vi fick inte sådär hejdundrande bra platser, men det kunde varit mycket värre, de var tvugna att stänga grindarna till grönan, det var så mycket folk. 15 000 personer var där. Galet.
.
Det bästa var stämningen, Ola Salo som pratade med publiken och alla tog till sig allt han sa som tvättsvampar. Han höll flera "tal" och man blev verkligen rörd. Han pratade om att han startade the Ark därför att han ville bli starkare, och när han hade skrivit "it takes a fool to ramain sane" insåg han att det kunde stärka andra också. Det var ett riktigt peppande tal. Han är fantastisk.
.
Jag köpte en t-shirt och en tidning med en skiva, sen gick vi fort som tusan ut från Grönan och var "smootha like goasts" och kom med första färjan till slussen.
.
Imorn blir det Jedward och Ulrik Munther!
.

Plurrimi maximus res

När en person får en att må bra och ger en energi. När man vet att man kan säga vad som helst till en person, när man inte behöver hålla något inom sig. När man litar helt fullt på någon. När man vet vad personen tänker utan att ett ord uttals. När man avslutar varandras meningar. När man skrattar åt precis samma saker. När man vet vad man ska säga för att göra personen glad igen. När man förstår varandra helt och fullt. När man är vänner.
.
När den ena personen är jag är den andra personen Hanna.
Grattis min syster, jag älskar dig.

Vampyrläsning halva natten

Jag är så huuuungrig!! Jag vill ha mat. Snart. Har pappa sagt i en evighet nu.
.
Idag har jag inte gjort så värst mycket. Jag gick och la mig typ 2 igår, pga läste en bok som var så bra att det knappt gick att sluta. Till slut var jag tvungen, men det resulterade i att jag vaknade halv 9 och läste ut den då istället. Det var sista delen i Vampire Academy, vilket är väldigt sorgligt.
.
Resten av dagen gjorde jag matte, solade, tränade och nu sitter jag vid datorn. Ikväll måste jag se Inception, jag har ett enormt sug efter att se den.
.
Igår var det fredag och det betyder sovmorgon till 10.05 och sen biologi och matte. Efter skolan åkte jag, Lina, Josephine och Sarah till Högdalen och simmade. Jag simmade 1,5 km frammåt och 150 m bakåt. Man vad ganska trött i kroppen efteråt, förstår ni nog.
.
På kvällen satt jag, som sagt, och läste min bok. Men jag övertalade också m och p att se på Red Riding Hood med mig. Det är ju så bra! Sen tillbaka till läsningen.
.
Ni måste läsa den serien, om ni inte gjort det. Den är fantastisk. Jag har börjat älska Ryssland pga den. Dimitri är en man från Ryssland i böckerna, och han är helt fantastisk. Åhhh, jag vill inte att det skulle ta slut!
Tydligen ska böckerna bli film också, hoppas att de inte gör mig besviken!

Oskar Linnros

Cha cha!
.
Vad gör ni en kväll som hemma? Jag sitter och kollar på F och F som vanligt. Kom hem för ett tag sen från Grönan och Oskar Linnros. Han var amazing. Jag lägger upp lite bilder också. Jag, Josephine och Lina träffades vid slussen halv sju, som förra veckan, och sen åkte vi båten och förslkte hitta en bra plats. Lättare sagt än gjort. Men platserna var ändå ok, han kom nära några gånger! Innan vi ställde oss åt Josse hamburgare och Lina glass, och tillsammans kollade vi på människor som failade i trapporna i lusthusen.
.
Det negativa med platserna var att de framför rökte hela tiden (minst tre cigaretter var x2) och att det var en stor konfettikanon i vägen. Som bara användes en gång... Annars var det bra!
.
Jag var duktig innan och gjorde klart all matte och fick även säga hej till morfar.
,

RSS 2.0