spotlife

Fick plötsligt stor lust för förändring, därför flyttar jag nu bloggen till spotlife. www.skulduggery.spotlife.se - meet me there!
Love, Sofia

Dimma av trötthet

Jag minns inte ens när senaste gången jag skrev var, jag tror att vi kan komma överens om att det var väääldigt längesen iaf.
.
Idag är jag pigg. Skoja! Jag är så trött att jag skulle kunna somna stående, vill ni veta varför? Jo, inatt åkte jag, José och Hanna hem ifrån Härnösand. Bussen gick 23.35 och vi skulle vara framme 5.45. Nattbuss alltså. Det fanns en anledning till detta konstiga bussval. Idag var det Solflickornas årliga uppvisning; Solflicksdagen. Jag skulle vara i Eriksdalshallen klockan 8.30. På bussen sov jag en stund, max ca 1,5 h. Vi kom hem tidigare än väntat runt 5.15 och då hämtade mamma mig och Hanna, hem och sova 1,5 h var skönt och sen åkte jag till uppvisningen. Fick återigen åka hem en sväng innan själva uppvisningen började och hemma passade jag på att läsa ut min bok (som bloggen är döpt efter).
.
Klockan 13 började galan och då var Hanna där också, hon ska ju kanske börja som tränare och då kan det vara bra att se lite på hur grupperna ser ut. Mina tjejer var så duktiga och snygga! Åh, deras dräkter och självsäkerheten hos många gör dem så vackra. Micaela var väldigt nervös innan och jag gjorde mitt bästa för att lugna henne. Trots det darrade hon och var orolig för att misslyckas. Det gick förstås väldigt bra men efteråt bröt hon ihop totalt för att all spänning släppte och hon kunde slappna av. Jag älskar mina gymnaster, de får mig att må bra och växa som människa varje gång jag träffar dem.
.
Nu ska jag nog städa mitt rum och sen göra lite matte och biologi, och jag ska försöka blogga igen om ett tag, om Norrland, men idag blir det sänggång tidigt, jag har bara sovit 3 h sen igårmorse...
.
Den här åkte vi upp med till Härnösand i fredags

RSS 2.0