True blood

Goddag allihopa!
Sitter just nu på ett tåg på väg till Skåne. Ska på gympaläger i Höganäs tills på onsdag.
Igår var bästa dagen på länge! Jag och Lea hade true blood maraton, vi såg hela tredje säsongen!! Så jag var hos Lea vid 10 och vi började kolla direkt. Lea hade en överraskning till mig och det var att hon hade köpt trubloods! Helt perfekt! Flaskorna var jättecoola och "blodet" var ganska gott, haha!
Vi klarade att se hela säsongen, vi blev klara vid 11 på kvällen, då var vi gaaaanska trötta. Sen kom det värsta ögonblicket på dagen, att säga hejdå. Jag kommer inte att träffa Lea mer innan hon åker till USA. Jag kommer att sakna dig så mycket Lea!!
Vi åt blodpudding till lunch, det kändes väldigt passande, haha!
Jag måste säga att jag tycker att 3e säsongen är den bästa, mycket Eric med lite kläder.... ;)
Vi hörs senare!

När livet är som bäst

  • Jag har gått ut 1an i gymnasiet
  • Jag har MVG i 9 ämnen
  • Jag åt sushi till lunch
  • Jag fick världens finaste present av min gympagrupp
  • Jag har sommarlov
  • Jag och YoCe vann på whist
  • Jag vann på Cluedo
  • Jag vann på Buzz
  • Jag åt Lax till middag
  • Jag och Lea ska ha True Blood maraton på fredag
  • Jag ska på Gröna Lund imorgon
  • Jag ska på gympaläger på lördag
  • Jag har ett sommarjobb
  • Jag är väldigt duktig på att hantera linserna nuförtiden
  • Min favoritlärare stannar kvar i skolan och slutar inte
  • Jag har de bästa vännerna i hela världen!
Sånna här ögonblick är det helt enkelt underbart att leva

Stay

Nu har jag officiellt slutat 1an i gymnasiet! Helt otroligt. Det har gått så fort, särskilt nu på slutet. Jag kan inte förstå att jag har åkt tvärbanan till gullmars och bytt till tunnelbanan i ett år! Jag har faktiskt gjort det nästan varje dag. Samtidigt känns det som om jag har åkt till skolan högst 10 gånger!
Idag var det skolavslutning alltså. Det började klockan 10 men pga att jag skulle hämta en present som jag skulle fått i söndags ifrån gympagruppen så var jag där tidigare. Jag skulle hämta den ungefär klockan 9 hos Moa i kärrtorp, sån jag var i skolan ungefär 9.05... Så jag fick sitta där i ungefär en halvtimme innan någon annan kom. Under tiden kollade jag igenom fotoalbumet jag fick, (jag visade det även för R, hehe) och lämnade tillbaka franskaskivorna och lånade om Hannas kemibok.
Sen kom iallafall Lina och då gick vi till Göran Bryhn för sista gången i år och frågade om R skulle vara kvar nästa år. Vi har varit där ganska många gånger... Jag har alltid frågat samma sak! However, HAN SKA VARA KVAR!!!! Vi ska antagligen inte ha honom som lärare, men whatever! Det finns ju en lite chans att vi ska honom iallafall! Jag blev såå glad!
Sen var det hejdundrande rolig avslutning i aulan, och sen gick vi till våra klassrum för att "fika" (cider och nötter...) och sen var det officiellt sommarlov! Men då gick vi och letade efter våran bildlärare och sa trevlig sommar till vissa lärare. Till slut hittade vi henne och jag frågade nervöst om mitt betyg. Vad blev det då? undrar ni nu. Jo, det ska jag berätta! Det blev MVG!
Jag har alltså gått ut 1an med MVG i alla ämnen utom franska! Amazing!!! Ibland är livet bara för härligt!
Efter skolan åkte jag, Josephine, Lina, Pantea, Lea och Sarah in till stan för att äta lunch. Vi åt sushibuffé då Pantea lämnade oss. På resturangen gav jag Lea ett armband som jag gjort, rosa, lila, vitt och svart. Jag och Josephine var jätteduktiga på att knyta en knut (eller knuta, som jag sa). Men jag hoppas att hon blev glad, det tror jag hon blev! Efter sushin åkte vi till ringen och satte oss vid kolonierna vid eriksdalsbadet och spelade kort. Men det började regna, så vi åkte hem till mig. Sarah åkte hem och vi andra spelade whist. Jag och YoCe vann!!
Sen gick Josephine men de andra stannade kvar och spelade Cluedo, jag vann båda gångerna. Överlägset!
Middagen var Lax, och Hanna var inte här :(
Sen spalade vi Buzz, jag vann och förlorade, haha! Två olika gånger alltså!
Sen gick de, och nu har jag läst Twilight och imorn fyller Mattias år, så då ska va på Grönan! Kul!
Godnatt!

Whist

Cha cha!

I fredags hade vi naturkunskapsprov då. Och efter det åkte jag, Hanna, YoCe och Lea in till Gamla stan och köpte glass och satt i solen. Det var mysigt! Sen åkte vi till ringen för att kolla i ngn affär, men först skulle L och Y gå på toa på McDonalds, och då tänkte jag och Hanna spela lite kort. Så när de andra kom tillbaka lärde jag dem Whist. Det var så himla roligt!!

Sen gick vi iallafall in i den där affären och där hittade Hanna sin balklänning! Väldigt fin var den. Vidare genom ringen (nu förstår jag varför det heter ringen! Det är en ring av affärer!) och ut på andra sidan, ner mot eriksdalsbadet, där kortspelet fortsatte! Jag och Y förlorade rätt stort... Lite pinsamt, men jaja! Det var kanonkul ändå!

Sen gick Lea, men jag Y och H gick och köpte fryst pizza och åkte hem till hanna, där vi åt den. Det var gott. Vi spelade även mer kort, sen var jag och Y tvugna att gå och jag tog farväl av Hanna, jag trodde att det var sista gången på länge som jag skulle se henne, men som tur var så var det inte så!

Igår kom hon nämligen hit på kvällen, på dagen städade jag bara. Så hon kom vid 22 och sen sov hon här! Vi satt ute och pratade ganska länge, och så kollade vi på film. Jag kan inte fatta att jag måste vara utan henne i 3 veckor!!! Jag kommer att längta ihjäl mig!

Hon gick imorse, när jag och min familj åkte till kyrkan- Mattias skulle konfirmera sig!

Så vid 11 var vi vid kyrkan och jag satte mig längst fram. Så kollade jag på "konfirmationslistan" och såg ett namn jag kände igen: Ahlstedt. Jag bara: hmm, Oskar? Har han en lillasyster som heter Emma eller? Och mycket riktigt så såg jag honom sitta där lite längre bak. Helt sjukt att världen är så liten! Mattias konfirmerar sig med en kille i min klass lillasyster. Gal1!

Han var iallafall jätteduktig! Men vinet och brödet var äckligt!! Sen åkte vi hem hit och hade lunch (västerbottenpaj!) för massa människor, Mattias blev rik som ett troll då han fick 4 500 kronor, en skjorta, glas, en Fred Perry tjocktröja (från mig), hörlurar, en skrivbordsstol och två t-shirts. Koolt. Nu vill jag ha fina presenter av honom. Ingen press.

På onsdag är det skolavslutning, men jag har typ lov nu ändå. Ganska skönt. Men det är så att jag nästan saknar  skolan redan!

Ha en bra kväll!

Bästa kommentarerna idag

  • Matten (Lennart) :
Sofia... Ja det är ju sånna elever som du som man vill ha! När jag rättar prov är det bara att först rätta ditt och sen rätta de andras efter din mall!
  • Samhällskunskapen (Robert) :
Sofia, det har verkligen varit ett nöje att ha haft dig i klassrummet. Du har varit jätteduktig!
  • Kemin (Manfred) :
Jag tvekade inte ett ögonblick i betygssättandet av dig. MVG såklart!
  • Engelskan (Karin) :
Du får ett MVG.

  1. OMGOMGOMG. Jag älskar mitt hår!!

MVG osv

Mitt hår såg bra ut imorse måste jag säga! Ni vet vad det betyder? Just det, bra dag!
Börjar med att jag lämnade Viktor i skolan och sen åkte vidare, kom 35 minuter tidigt till min skola, h3h3...
Då var det matte, som nästan ingen var på. Betygssnack. Oj, vilken överaskning. MVG på alla prov, vad blir det för betyg??
Lunch sen, men den hoppades över pga jag mådde illa.
Franska och film om bouillabaisse. Inte kul alls. Vet dessutom redan att jag får VG i franska. Men något positivt: Det var sista franskalektionen i mitt liv!!
Kemi skulle det bli men jag, Hanna, Oscar, Paul och Simon spelade neger och president och såg Robert. Vi tjatade om att få reda på betygen, men han sa nej. Sen sa han ja. Ingen överraskning där heller... MVG på alla prov och dessutom på redovisningen- fick jag reda på idag! Det sorgliga var att det nog var sista gången jag pratade med honom.
Kemin- betygssamtal. Ingen överrasking där eftersom den kom tidigare. Lite kortspel där med, idioter som kastade ivag kort, eller var det för hårt? Och MVG i kemi.
Slut på skolan, men gick och frågade engelskaläraren Karin om betyg. Här var det däremot överraskning. Trodde på ett VG. Vad blev det? G? Nej MVG!! Helt otroligt!!
Sen åkte jag hem och sen på gympa. Hemma har jag skrutit om betyg och nu måste jag göra Naturkunskap!
Hade förresten högklackade skor idag som gjorde j*vligt ont att ha på sig. Mina fötter är döda. Och nu svor jag också. Inte bra!!

Lady Britt

Hejhejhejhejhejhejhejhejhejhejhejhejhejhejhejhejhejhejhejhej
Så börjar vi detta inlägg!
Idag har varit en lång dag. I skolan gjorde jag mitt svenskatal, om Pirates of the Caribbean, det gick mucho bien, MVG i svenska nu då.
På bilden lämnade jag in mitt sista kreativa arbete någonsin, skönt!
Jag såg även namnsdags-människan idag, tänkte säga grattis, men fick aldrig tillfälle... Men jaja, Grattis Robert!
Efter bilden åkte jag och Linisen till Gamla stan och köpte körsbär (typ) och satt på kajen och åt. Jag klantade mig x -antal gånger. Spillde och tappade korken i vattnet. Bra där!
Klockan halv 2 åkte jag till skanstull och skulle möta Rebeckisen, lite försenade kom vi iväg på tunnelbanan och åkte till Gamla Stan där vi köpte glass och satte oss på en annan kaj, där världens coolaste båt låg. Jag vill ha en sån när jag blir stor!
Vi satt där och pratade ganska länge, mysigt!
Och just det! Innan det såg vi Blondinbella! JAg tänkte fråga om en bild, men hon pratade med en person så jag ville inte störa, tyvärr. Men coolt ändå.
Senare gick vi vidare till seven eleven vid dramaten där jag hämtade gratis choklad ifrån appen. Vi satt vid dramaten och hade trevligt innan vi tog 2an till Rebeckas skola, Norra Real. Där skulle Emma spela upp en teater, så då fick jag se den också, hon var superduktig! Så stolt!
Efter det fick jag se skolan och sen begav vi oss hem. Hemma har jag ätit ananas och läst Naturkunskap. Delade även med mig av min kunskap till min klass på ansiktsboken, snällt av mig! JAg la upp massa ordförklaringar.
Nu ska jag läsa klart och sen sova, skola imorn vet ni!
Godnatt!

RSS 2.0