Längtan

Ouppnåeliga män jag vill ha just nu:
Sherlock, House, min exsamhällslärare, min spinningledare Jussi.
Inte på ngt konstigt sätt alltså! Bara känns som om de saknas i mitt liv just nu...


I'm in love

iPad<3

Pictures of yesterday


Denise ut

Typiskt! Vad är det här?? Alla de bra åker, men André och Emil får stanna?? Fel fel fel. Denise var verkligen bra igår, det är helt sjukt.

Ansikten

Sha Sha!!
Igår sov mina fina vänner över här. Efter skolan åkte vi och handlade glass och godis och sen åkte vi hem till mig. På kvällen åt vi tacos och såg idol, sen hyrde vi filmen Frozen, den var bra och obehaglig. Enligt min kalasbra plan fick vi plats ned alla sängar i mitt rum så vi sov där. Det blev så himla varmt på natten, tyckte jag. Det gjorde inte Hanna, Josephine eller Alexandra, men jag har ändå rätt. Det kan ha varit för att Hanna och jag sov skavfötters och då blir det varmt!

På morgonen sprang Alex iväg för hon skulle jobba, och vi andra stannade och tog det lugnt. Vi kollar på fest hos Bagge och Josephine och Hanna hade kul åt friday (även på fb). Sen ringde farmor och undrade hur mycket 10^-10 blir. Så jag var ett trevligt barnbarn och berättade att det blev 1/10^10.

Klockan 12.25 stack vi, för jag skulle på gympatävling i brännkyrka. Jag var väldigt nervös, men det gick bra, det var faktiskt väldigt kul! Och vi fick massa godis, hehe.

Jag kom hem klockan sju och jag ska gå och lägga mig i bra tid idag, för imorn har jag gympa igen.

Just det; det var så kul när vi gick hem från skolan. Jag skulle berätta något för A, H och J och så gick vi samtidigt. Och jag babblade och babblade och glömde bort att andas. Så helt plötsligt fick jag slut på luft och fick inte fram ett ord till. Utom: föratt. Men det lät som "fet". Haha, det var kul! Det händer mig ganska ofta att jag glömmer bort att andas och så plötsligt måste jag sluta prata och är helt andfådd... Hehe.

Vi hörs snart igen!

 


Tidiga dagar

Tredje dagen vi slutar sådär trevligt tidigt! Varken engelska eller svenska innebär att man slutar 11.25, lovely.
När jag kom hem var jag på gymmet och sen åkte jag hem och hämtade Viktor från skolan, har gjort all matte och har även kollat lite på tv. Bra dag med andra ord. Imorn är däremot en väldigt lång dag, vi börjar 9.35 men vi slutar 16.55... Och sen är det gympa, så det blir en tröttsam dag tror jag.
Men på fredag! Då ska vi tre underbara människor komma hem till mig och se på PSIIKTP (programmet som ingen i klassen tittar på) och även se lite filmer! Jag längtar!! På lördag är det gympatävling och på söndag har jag gympa, så det blir en fullspäckad helg, men förhoppningsvis kanske man kan ta det lite lugnt också...
Laaaa....
...rsschhhhhhhh
Lite sådär jätteläskig
Hanna och hennes vänner
Vännerna och en till
Cool tunnelbanebild

Man måste vara koncentrerad


Someone like you

Okej, nu är det slut och jag missade precis när jag syntes i bild, jobbigt läge... Tur att tv4 play finns! Nu såg jag så himla snygg jag var.
Spännande program det där!
Iaf, tänkte skriva lite om min vecka, eftersom vissa personer tyckte att jag skulle det...
Veckan var ganska händelselös, var lediga på måndagen - åt lunch med mamma och gick på spinning. Tisdagen var kort och onsdagen var fysikprov, det gick rätt bra. Jag hittade hundra kronor och fick mvg på matteprovet. TOsdag ganska kort, men fredag: Då var jag hos Lars och kollade på programmet ingen ser på! Idol alltså. De var riktigt duktiga och mina favoriter är Moa och Amanda F.
Kollar ni? Har ni några favoriter? Jag och Hanna satt och sökte på allas namn och ålder, så nu vet vi allas mellannamn, det är mycket viktigt att veta. Vi började också kolla på Jurassic Park, men sen slutade vi. Vi åt Thaimat, det var gott att testa något nytt, jag gillade det verkligen. Sen åt vi också glass, så himla gott det är med vaniljglass!
I helgen var jag mest på gympa, fyra timmar på lördan och tre på söndagen. Och vi hade gäster på lördagen, vilket var kul!
Jag har även fått en stor kärlek för Someone like you.

Kuuuul


Pengarna på bordet

Slå på 4an allihopa! Det är pengarna på bordet och jag är i publiken, wohoo!

larschuuuuuuhhhuuuuhhuuu

hej jag heter hanna! jag sitter hemma med göran och bloggar. Vi vet från och med nu allas mellennamn och så vidare. Sofias dröm är ett möta en man som heter sp... det var allt för idag tack tack ha det bra :D

Ett gott skratt fick vi oss allt


Dreams (that I hope not come True...)

Jag vet inte vad det är med mig, men av någon anledning har mina drömmar varit väldigt livliga den senaste tiden. Typ den här:

Jag och farmor och farfar var på landet, och mattias hade skrivit en väldigt bra och bästsäljande bok. I slutet hade han skrivit en sån här "tack till". F och f frågade om han hade tackat dem, jag kollade och upptäckte att; nej, det hade han inte. Jag blev fullkomligt rosenrasande och tyckte att det var jättejobbigt att berätta det för f och f. Sen gick jag upp till vårt hus och helt plötsligt joggade Olle från idol förbi på vägen, då kom hela min släkt upp bakom mig och alla skrek: olleeee!! Han vände sig om och sa Hej! Sen joggade han vidare med håret studsande.

Plötsligt var jag utanför Skybar (som jag för övrigt inte har en aning om hur det ser ut) och dit skulle idolerna komma. Men av någon anledning skulle det dröja en stund så jag stack...

Till skolan, tydligen, för ser var nästa plats jag var på. Där var jag med lina och Hanna i ljudvallen och hängde på en stång, tills jag såg en gammal lärare höst upp som vinkade att jag skulle komma. Då sprang jag självklart upp dit och stod utanför ett klassrum i flera timmar och väntade på något. Men när jag till slut öppnade dörren var det tomt.

Sen vaknade jag.

Ganska udda, eller vad säger ni?

En annan dröm förra veckan handlade om att min kusin hade ett slags samarbete med stora kråkor och skator. Om någon tog något från honom pratade han med dem och då tig de upp en träsak och släppte den i huvudet på personen. I början var det linjaler och det slutade med åror. Det var jätteläskigt och personerna skulle till slut dö om de inte lämnade tillbaka sakerna. Detta utspelade sig också på mitt landställe. Jag tror att jag alltid kommer att vara rädd när jag träffar min kusin from nu, haha!

Godnatt nu!


Idol

I fredags var jag och de fina människorna på Idol. Det var så himla bra! Jag var lite otaggad, eftersom jag inte tittat på idol på hela veckan, men det blev riktigt bra och alla var jätteduktiga! Det var de bästa som gick vidare, så jag blev nöjd! Vi fick inte se idolerna sjunga, de var i en studio bredvid, men när de gick vidar kom de in till oss. Det bästa var att efteråt gick alla ganska fort därifrån, men vi knuffade oss fram till scenen och hamnade mitt bland alla anhöriga till idolerna. Vi fick ta bilder med alla utom Molly och vi pratade med nästan alla, lite grann! Som Hanna sa till André: Du var bra... Idag!
.
Personligen är min favorit nog Moa, hon är helt enkelt bäst. Jag bara: Moa, nu måste du vinna! Hon bara: Jag ska försöka! ;)
.
Så himla coolt att se dem vara människor tillsammans med sina vänner.
Hanna ville inte att jag skulle lägga upp alla bilder, så jag lägger upp de bästa!

Lucky day

Nu. Nu har jag tid för bloggande igen! Äntligen.
.
Idag hade jag fysikprov, igår hade jag samhällstest, förra veckan var det debatt och matteprov. Ni förstår nog att jag inte haft tid. Men nu ska jag förhoppningsvis inte vara lika upptagen.
Nu. Nu har jag tid för bloggande igen! Äntligen.
.
Idag hade jag fysikprov, igår hade jag samhällstest, förra veckan var det debatt och matteprov. Ni förstår nog att jag inte haft tid. Men nu ska jag förhoppningsvis inte vara lika upptagen.
.
Tre bra saker idag:
Jag fick MVG på matteprovet
Jag hittade hundra kronor
Jag tyckte att det gick bra på fysikprovet
.
Det känns så himla underbart just nu. Jag har dessutom, som toppen på bakelsen, inget att plugga.
.
Det enda problemet är att jag kommer att ha så himla mycket tvångstankar när det gäller prov nu, som att jag måste ha mina turbyxor (som jag har haft både på matten och fysiken- och hittat pengar i), jag måste ha vissa smycken, jag måste ha Vitamin Well (lila) osv. Inte bra, men men...
.
Nu ser jag på True Blood, och saknar Lea. Vi hörs snart igen!

Orden

I natt läste jag ut sista boken i triologin Hungerspelen. ärligt nu: det var de bästa böckerna jag någonsin läst. Ord som alltid kommer att påminna mig om Hungerspelen: Spinning (med Jussi), Orminge Centrum, äpplen, Within Temptation, Wakey!Wakey!, september och bussresor till Nacka. Jag kommer aldrig att glömma Katniss eller Peeta<3


RSS 2.0